• Hanen

  Hanen.
  HANEN viser vei til Norges bygdeperler.
  Genuint, ekte og smakfullt.
  Opplev Norge.Bli kjent med Bygde-Norge. Lokal mat, autentiske steder å spise og sove, aktiviteter i naturen, kulturen og menneskene.

 • Hadelangs

  HADELANGS er en reiserute hvor kultur, håndverk, tradisjoner og gode landlige opplevelser møter hverandre - kun én liten time fra Oslo.

  Ruten kan ta én til to dager med bil, eller flere dager om man vil gjøre avstikkere til fots, i kano eller på sykkel. Bruk tiden i idylliske omgivelser, reis landeveien fra sør og nordover på Hadeland og videre innom Land- og Totenkommunene.

  Her finner du verksteder og gallerier for lokale håndverkere, de små unike butikkene, kulturminner, muséer og de gode landlige opplevelsene. Olavsrosa er representert i reiseruta og de fleste håndverkerne er juryerte Norske Husflidhåndverkere

 • Visit Innlandet

  Velkommen til Innlandet
  Mellom storby, fjell, fjord og flater ligger det et spesielt land. Med åpne armer og et varmt smil ønsker det deg velkommen inn i sin myke favn, der eng og marker, åkrer og gårder, skog og åser danner mønsteret i et bølgende teppe som ligger lett over landskapet. Menneskene som bor her speiler landskapet – lune, jordnære, underfundige, produktive og frodige.


  Fra Mjøsa i øst til Tyrifjorden i vest ligger innlandsfjordene og vannveiene på rekke og rad og har gjort landet til en fruktbar hage der menneskene i århundrer har hentet næring og levd av jorda. Dette er et land som inspirerer og beriker. Det er åpent og åpner noe i deg. Smaken, lukten og synet av et godt liv på landet.

  Innlandet.
  Skum fløten