Dette sier gjestene på booking.com

30. jan, 2021

"Hjemmekoselig gård med mye spennende historie. Imøtekommende og blide verter som gir deg det lille ekstra :) Koselige rom med hvert sitt særpreg. Rent og ryddig. Granum Gård byr på den flotteste utsikten utover Randsfjorden som du kan tenke deg, samt nydelige turomgivelser i nærområdet."

30. jan, 2021

"Sødt og engageret værtspar. Dejlig smilende modtagelse. Rigtig dejlig morgenmad.Gode senge. God og grundig håndtering af restriktioner for korona-situationen. Tak for instruktion til færgen, som vi nåede i god tid :)
Selvfølgelig godt med wifi - men ikke noget must - så ikke noget at berette her."

OBS: Vi har WIfi."

30. jan, 2021

"Nydeleg heimebakt frukost med fokus på lokalmat og berekraft. Fine rom, hyggeleg vertskap"

30. jan, 2021

"Det var en veldig fin opplevelse å komme til Granum gård, gården ligger tilbaketrukket på en høyde, stille og med vakker utsikt over Randsfjorden. Her får man virkelig en pause fra hverdagen. Bygningen er historisk og nydelig restaurert av eierne i opprinnelig stil. De er også veldig gode formidlere av lokalhistorien, vi lærte mye spennende om de historiske røttene, nazi-okkupasjonen av gården, den viktige arbeiderbevegelsen i Fluberg og mye annet. Vi fikk til og med en interessant omvisning i de forskjellige byggene på gården. Eierne var utrolig hyggelige og imøtekommende og la til rette for et fint opphold til tross for koronasituasjonen, vi fikk veldig god middag og frokosten neste dag var helt fantastisk med lokale og spesielle matvarer. Vi satte pris på at de gjorde innsats for å bruke egenprodusert og lokal mat og gi det lille ekstra. Tusen takk for oss, kommer gjerne igjen!"

30. jan, 2021

"Das Frühstück und das Abendessen waren sehr, sehr gut, und die Unterkunft hat eine grandiose Aussicht. Die Gastgeber haben eine besonders schöne Atmosphäre geschaffen. Die kleine Wanderung auf den Hausberg war nach der längeren Anreise genau das Richtige."